Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Champions League Pari Mpartselona Kaneis Sto Parisi Den Exei 3exasei To 2017 - Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον.. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid).

Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Mpartselona Pari 1 4 Kill Ian Empape Kai Aller Retour Sports Room
Mpartselona Pari 1 4 Kill Ian Empape Kai Aller Retour Sports Room from sportsroom.gr
Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid).

Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν.

Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των.

Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Το χατ τρικ του εμπαπέ.

Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Eidhseis Nea To Bhma Online
Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16.

Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο.

Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Το χατ τρικ του εμπαπέ. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν!

Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Thn Tapeinwse Me Xat Trik Mpape Kai Paei Stoys
Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 Thn Tapeinwse Me Xat Trik Mpape Kai Paei Stoys from www.newsbeast.gr
Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Το χατ τρικ του εμπαπέ. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν!

Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Το χατ τρικ του εμπαπέ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ.

Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από μπαρτσελονα. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι!